Livestream Oplossingen

Zakelijke evenementen

Uw webinar of zakelijke meeting online (of hybride)

Of u nu een kleine webinar organiseert, een online congres of een videoconference evt. vanaf verschillende locaties; wij hebben jarenlange ervaring en de meest moderne middelen in huis het event compleet audiovisueel te ondersteunen. Wij luisteren naar wat u wenst te bereiken, wij adviseren (wij houden hierbij rekening met budget), u bepaalt, en wij voeren het uit.

Wij denken met u mee welk platform (Zoom, Teams of onze servers), welke opties uw online gasten krijgen zoals chat, polling, registratie enz, en bespreken met u onze checklist met alle belangrijke details.
Naast de apparatuur voor livestream hebben wij ook een ruime voorraad van alle overige audiovisuele middelen in huis; headsets, handmicrofoons, schermen etc. Wij werken met de nieuwste middelen van o.a. V-mix, Blackmagic (ATEM), Logitech, Sennheiser, en televisiecamera’s van o.a. Sony.

Mocht uw event hybride worden uitgevoerd (dus de combinatie van bezoekers in de zaal en online bezoekers thuis), dan bent u bij ons zeker op het juiste adres. Wij hebben -naast de livestreamtechniek voor de kijkers thuis- ook alles in huis om uw congres goed te volgen te maken voor een publiek van 20 tot 1000+ personen in de zaal.

Interactieve opties als interruptie en Q&A (via interruptiemicrofoon/ catchbox voor de zaal of o.a. chat voor kijkers thuis) en polling zijn essentieel voor een groot event. Onze ervaring leert ons dat dit in hybride setting de juiste middelen vereist. Inmiddels hebben wij alle ervaring met Mentimeter, Sendsteps, Kahoot, stemkastjes enz.

Neem nu contact op voor een gratis consult, via Zoom, Skype of telefoon.