mainpic1

Dit zeggen onze klanten over ons

(op o.a. Google/ Facebook)
Vanuit het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) hebben wij in het najaar 2020 een webinar georganiseerd over waterstof. Deze webinar hebben wij professioneel door livestreamoplossingen.nl laten verzorgen. Vlak voor de start van de webinar bleek het door ons zelf geregelde geluid systeem niet goed te functioneren. Dankzij het snelle handelen, vooruitdenken en regelen van de medewerker van livestreamoplossingen.nl is er nog voor de start van de webinar een goedwerkend syteem opgebouwd. Het beeld werd door de kijkers als zeer stabiel en scherp ervaren en het inlogproces is met de speciale software een stuk makkelijker dan reguliere diensten als Teams en Zoom. Wij bevelen livestreamoplossingen.nl aan!


Als uitvaartondernemer moet ik bij een overlijden veel zaken regelen. In tijden van corona is een veel voorkomend verzoek van nabestaanden een live stream van de herdenkingsplechtigheid. Hiervoor heb ik Livestream Oplossingen benaderd. Freek stuurde mij een transparante offerte en had goede oplossingen voor onvoorziene omstandigheden op de locatie (o.a. ontoereikende wifi). De familie was zeer tevreden en de mensen thuis konden de dienst goed volgen. Groot compliment voor Freek Verdult voor zijn inzet, creativiteit en improvisatievermogen.
www.johanuitvaartzorg.nl


Wij moesten onze theatervoorstelling door alle Corona-toestanden met heel weinig publiek doen. Livestream oplossingen uit Arnhem sprong ons te hulp en we hadden een geweldige voorstelling via full HD livestream en een klein publiek. De mensen thuis reageerden dat het eruit zag alsof ze gewoon televisie aan het kijken waren, zo scherp, en het geluid was super goed!! Jullie zijn heel flexibel en kunnen snel aanpassen, dat was heel fijn in de samenwerking. Livestream oplossingen, ontzettend bedankt, jullie maakten voor ons met onze uitvoering waar we vele maanden naar toe hebben gewerkt, enorm het verschil!Deze mensen zijn heel professioneel en kunnen heel snel aanpassen, bij de uitvaart liep alles op rolletjes! Ontzettende aanrader, als je onzeker bent over een situatie die je goed op internet wilt hebben. Bedankt!